MarieStephanie - Haine frumoase pentru gravide si alaptare, create si produse cu drag in Romania Maternity & Foreverafter Fashion
Meniu

Termeni si conditii

Acest site apartine MarieStephanie S.R.L., o societate cu sediul in str. Garii, nr. 35, oras Videle, jud. Teleorman, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. 34/462/2019, cod unic de inregistrare 41048448 („Societatea”).

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare a acestui site web („Site-ul”) si conditiile de achizitionare a produselor si serviciilor comercializate prin intermediul acestui Site web (denumit in continuare “Termenii si Conditiile”).

Politica de retur, Politica de confidentialitate, precum si orice alte documente la care se face referire in cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni si Conditii. Prin acceptarea Termenilor si a Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate, precum si cu toate celelalte documente mentionate in cuprinsul prezentului document. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, va rugam sa nu utilizati acest site web.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile. Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest Site. Astfel, va rugam sa verificati sectiunea aferenta Termenilor si Conditiilor, inainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati la adresa office@mariestephanie.com


Incheierea contractului

Ca urmare a plasarii unei comenzi prin intermediul Site-ului, veti primi o confirmare prin e-mail din partea Societatii in termen de maxim 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii. La momentul transmiterii confirmarii, intre dumneavoastra si Societate se incheie un contract la distanta pentru achizitionarea produselor incluse in comanda plasata de dumneavoastra.


M
odalitatile de plata

Pretul produselor comercializate prin intermediul Site-ului poate fi achitat online sau in sistem ramburs (plata ramburs este valabila doar pentru produsele livrate in Romania).

Plata online a produselor se poate efectua in conditii de siguranta deplina utilizand un card bancar. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Societatea foloseste serviciile e-commerce oferite de MobilPay. Tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului dumneavoastra, in cazul in care acesta este asociat unui cont in alta moneda decat lei. Societatea nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


Produsele

Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele aspecte foarte importante:

  1. culorile produselor, astfel cum sunt prezentate pe Site, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, setarile monitorului dumneavoastra;

  2. fotografiile si imaginile de pe Site au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a produsului si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare a produsului;

  3. Produsele vor fi livrate numai in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca Societatea sa nu poata livra comanda dumneavoastra. Incheierea contractului de vanzare are loc, conform legii romane, numai la momentul emiterii de catre Societate a confirmarii de comanda. De asemenea, Societatea isi rezerva dreptul de a retrage orice produs de la vanzare, in orice moment. In asemenea situatii, singura responsabilitate a Societatii fata de dumneavoastra este rambursarea integrala a sumelor platite pentru respectivele produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare.


Livrarea produselor

Produsele comandate prin intermediul Site-ului vor fi livrate prin intermediul unui furnizor de servicii de curierat. Tariful de transport aferent livrarii produselor va fi achitat de catre dumneavoastra o data cu plata produselor, daca valoarea produsului/produselor achizitionate este mai mica de 450 lei sau de catre Societate, daca valoarea produsului/produselor achizitionate este mai mare de 450 lei. Societatea poate organiza campanii din timp in timp in care pragurile valorice mai sus mentionate sa fie reduse. Costurile aferente transportului va vor fi comunicate la momentul realizarii comenzii.

Termenul de livrare este de 3 zile lucratoare, termen in cadrul caruia comanda dumneavoastra va fi predata curierul. Ne rezervam dreptul de a majora acest termen in perioadele in care volumul comenzilor este foarte mare (sfarsitul anului, sarbatori, etc.). In acest caz, un reprezentant al Societatii va va contacta pentru a confirma cu dumneavoastra termenul de livrare.

Dupa predarea produselor catre curier, veti primi un e-mail care va contine numarul documentului de transport (AWB) pentru verificarea stadiului transportului, numarului si valorii comenzii, modalitatii de plata, precum si, dupa caz, datei estimate de livrare.

La livrare, cumparatorul va verifica starea ambalajului si numarul corect de pachete livrate. In cazul in care exista deteriorari evidente sau sunt produse lipsa sau incorecte, aceste constatari vor fi inregistrate in documentele de livrare.


D
rept de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din contractul incheiat la distanta cu Societatea pentru achizitionarea produselor MarieStephanie in termen de 14 zile, fara a fi nevoiti sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele necesare transmiterii produsului catre Societate.

Termenul de 14 zile curge de la data la care ati intrat in posesia fizica a produselor, sau in cazul in care printr-o singura comanda au fost comandate mai multe produse care vor fi livrate separat, ziua in care ati intrat in posesia fizica a ultimului produs. Dreptul de retragere a fost exercitat in termenul de 14 zile mai sus mentionat in cazul in care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisa inaintea expirarii perioadei respective.

In cazul in care va exercitati dreptul de retragere aveti obligatia de a returna produsele catre Societate fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care ati comunicat Societatii decizia de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi Societatii inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Pentru a va exercita dreptul de retragere va rugam sa completati formularul de retragere disponibil la acest aici. In termen de 3 zile lucratoare de la receptia sa, veti fi contactat de un reprezentant al Societatii pentru a programa colectarea produsului/produselor returnate.

In cazul in care va exercitati dreptul de retragere in legatura cu produsele livrate, Societatea va va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea dumneavoastra, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 de zile de la data la care este informata de decizia de retragere din contract.

Sumele mentionate mai sus vor fi rambursate in contul dumneavoastra, fara ca dumneavoastra sa suportati plata de comisioane in urma rambursarii.

Societatea nu este obligata sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care ati ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de Societate.

Rambursarea sumelor va platite de dumneavoastra va fi amanata pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi conform careia acestea au fost trimise catre Societate, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, care nu tine cont de natura, caracteristicile si functionalitatea produselor va ramane responsabilitatea dumneavoastra, contravaloarea acesteia urmand sa fie compensata cu sumele pe care Societatea are obligatia sa le ramburseze ca urmare a exercitarii dreptului de retragere.


Garantia legala de conformitate

Pentru produsele comercializate de Societate beneficiati de garantia legala de conformitate, potrivit prevederilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Raspunderea Societatii privind garantia legala de conformitate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Pentru a beneficia de garantia legala, trebuie sa informati Societatea despre lipsa de conformitate in termen de doua luni de la data la care ati constatat-o.

In cazul lipsei conformitatii, aveti dreptul de a solicita Societatii in primul rand repararea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata. In acest caz, aveti dreptul de a solicita Societatii sa inlocuiasca sau sa beneficiati de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privind produsul respectiv.

O reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului poate fi solicitata in oricare dintre urmatoarele cazuri:

  • daca nu beneficiati nici de repararea, nici de inlocuirea produsului;

  • daca Societatea nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila sau nu a luat masura reparatorie, fara inconveniente semnificative pentru dumneavoastra.

Rezolutiunea contractului nu poate fi solicitata daca lipsa conformitatii este minora.

Avand in vedere natura produselor, lipsa de conformitate poate avea in vedere exclusiv caracteristicile fizice si obiective ale produselor. Va rugam sa aveti in vedere ca produsele noastre sunt croite si lucrate manual; prin urmare mici imperfectiuni ale cusaturilor nu trebuie considerate defecte, ci dovada a modului manual in care produsele MarieStephanie sunt realizate.

Garantia este pierduta in cazul in care produsele sunt pastrate sau manipulate in conditii improprii. De asemenea, curatarea produselor fara respectarea instructiunilor specifice poate conduce la pierderea garantiei.


Procedura de solutionare a reclamatiilor

In cazul in care intampinati orice dificultati pe Site sau aveti orice alta reclamatie cu privire la produsele noastre ne puteti contacta prin e-mail la adresa office@mariestephanie.com. Vom reveni catre dumneavoastra cu un raspuns in termen in cel mai scurt timp posibil.


Securitatea Site-ului

Orice link-uri catre alte site-uri web sau materiale ale unor terte parti, daca este cazul, postate pe Site sunt oferite exclusiv in scop informativ; Societatea nu isi asuma in niciun fel responsabilitate pentru continutul acestor site-uri si materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor site-uri.


Proprietatea intelectuala

Continutul si materialele publicate pe Site, precum si toate produsele, sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuala apartinand Societatii. Folosirea, fara acordul expres al Societatii, a oricarui material publicat pe acest Site, se pedepseste conform legii.


Legislatia aplicabila

Utilizarea Site-ului, transmiterea comenzilor si incheierea contractelor la distanta prin intermediul Site-ului sunt guvernate de legislatia romana.