Rochii gravide create in Romania - Haine frumoase pentru gravide si alaptare - Tinute pentru sarcina si maternitate create si fabricate in Romania - Rochii, pantaloni, bluze si camasi pentru gravide Maternity & Foreverafter Fashion
Meniu

Povestea noastra

Suntem doua mamici, cu cate doi copii. Dupa ce am suferit pe alocuri in timpul celor 9 luni de sarcina in ceea ce priveste hainele pe care le puteam purta cu placere, ne-am inarmat cu mult curaj si un pic de nebunie pentru a imagina si crea tinutele la care am visat in timpul sarcinii, dar pe care cumva nu le-am putut gasi. Asa s-a nascut MarieStephanie, primul brand premium gandit si creat in Romania, cu scopul de a oferi creatii vestimentare chic pentru viitoarele mamici din intreaga lume.

Vazand si simtind cum propriul nostru corp a suferit schimbari dramatice pe perioada sarcinii, am resimtit nevoia de a purta haine frumoase chiar si in aceasta perioada, care sa permita miscarea, dar care in acelasi timp sa ne faca sa aratam delicate, gratioase si elegante. Asadar, am imaginat tinutele noastre ideale pentru sarcina ca fiind profund feminine, cu design fluid care sa flateze corpul viitoarelor mamici, fara sa le afecteze in orice fel formele sau miscarile. In acelasi timp, ne-am gandit la texturi si materiale fine, confortabile si extrem de placute la atingere, lejere, dar care in acelasi timp arata elegant, profesionist sau pur si simplu chic, in functie de fiecare ocazie.

Starea noastra de spirit se schimba de asemenea pe perioada sarcinii. O viitoare mamica poate sa isi doreasca in anumite momente sa isi ascunda burtica – in anumite contexte profesionale sau personale. In alte momente, ar vrea sa isi anunte tuturor bucuria. Astfel, am gandit si creat hainele noastre fie sa “ascunda” sau sa “etaleze” burtica viitoarelor mamici. In orice situatie insa, creatiile MarieStephanie isi propun sa faca viitoarele mamici sa se simta comod si bine in pielea lor, dar in acelasi timp frumoase si elegante, in functie de stilul si starea lor de spirit. Este nevoie de 9 luni pentru a aduce un copilas pe lume si fiecare din aceste 9 luni promite sa aduca multe bucurii, dar uneori si provocari.

Iata-ne asadar aici: mandre de ceea ce am reusit sa creem si sa producem cu multa dragoste, in Romania. Suntem absolut incantate sa va prezentam ceea ce credem noi ca este o colectie unica, ce poarta amprenta a 3 designeri, si care promite sa imbratiseze corpul in plina transformare al viitoarelor mamici, oferind confort dar si multa eleganta si rafinament pe perioada sarcinii. Hainele noastre special gandite si imaginate pentru perioada de sarcina promit sa va faca sa va simtiti frumoase si delicate, elegante si sofisticate in fiecare minut al experientei unice prin care treceti. Speram sa va aduca multa placere si sa va bucurati de ele.

Cu mult drag,

MarieStephanie

Designer Maternity Wear