Rochii gravide create in Romania - Haine frumoase pentru gravide si alaptare - Tinute pentru sarcina si maternitate create si fabricate in Romania - Rochii, pantaloni, bluze si camasi pentru gravide Maternity & Foreverafter Fashion
Meniu

Returnari

Politica de retur flexibila
Pentru noi este important ca tu sa fii multumita de produsele achizionate. Daca nu esti complet multumita, iti vom returna in intregime contravaloarea produselor, precum și costul de livrare achitat la cumparare in cazul in care returnezi partial sau integral comanda in 14 zile de la primirea acesteia. De asemenea poti schimba produsul, in cazul in care doresti o alta marime, fara cost suplimentar de livrare.

Pentru a returna un produs, te rugam sa faci click si sa completezi formularul de mai jos. Un reprezentant MarieStephanie iti va confirma primirea formularului in maxim 72 de ore si te va contacta pentru a stabili impreuna pasii urmatori.

Comenzi lipsa, deteriorate sau incomplete
In cazul in care, dintr-o eroare regretabila, comanda ta a sosit incompleta, contine produse deteriorate, sau chiar nu a sosit deloc, suntem aici ca sa te ajutam. Te rugam contacteaza-ne la adresa office@mariestephanie.com sau la numerele de telefon disponibile si un reprezentant MarieStephanie te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a remedia problema.

Te rugam sa ai in vedere ca produsele noastre sunt lucrate manual. Prin urmare, mici imperfectiuni ale cusaturilor nu trebuie considerate defecte, ci dovada modului manual in care produsele noastre sunt lucrate.

Informatii despre comanda
Informatii despre produs și motivul de returnare